Contact

Morph Mug – kersenbloesem

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Deze Morph Mug kersenbloesem is een betoverende mok met de afbeelding van een Japanse kersenbloesem, ook wel Sakura genoemd. Door het gebruik van thermische inkt verandert bij hete vloeistof de kale tak in een bloeiend exemplaar. Een prachtig cadeau voor Japan liefhebbers en bloesemfans
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Japan staat bekend om het drinken van thee en de Sakura, de kersenbloesem die aanduidt dat het leven leven mooi is maar ook weer voorbij gaat. De pracht van deze bloem en de passie voor de thee komen samen in deze elegante, porseleinen mok met een volume van 325 ml. In eerste instantie zie je alleen een kale tak. Die komt echter volledig tot bloei bij het drinken van een kop thee, koffie, hete chocolademelk of soep. Ook bij andere hete dranken en vloeistoffen verschijnen er bloesems aan de tak, want de kersenbloesem is gemaakt van thermische inkt. Dat betekent dat er bij gebruik van hete vloeistoffen een reactie plaatsvindt die de fijne, roze blaadjes aan de tak laat verschijnen.

De dag beginnen met een mok heerlijk geurende thee en een blik op de charmante, Aziatische lente, mooier kan een dag toch niet van start gaan! Vooral op donkere, regenachtige dagen in de winter is het prettig een warme mok in je hand te houden en de Japanse lente tevoorschijn te toveren. Natuurlijk geldt dit ook voor de koffiedrinkers, want het aroma van verse koffiebonen brengt hetzelfde effect teweeg. Deze magische beker is een origineel geschenk voor Azië-liefhebbers en koffie- en theedrinkers met een passie voor mooie mokken!

Productdetails

  • Volume: 325ml
  • Materiaal: porselein
  • Niet geschikt voor de vaatwasmachine

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:30:17+00:00