Contact

Morph Mug – beker met hart!

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De Morph Mug heeft geen hart van glas maar van pixels! Dat is wel heel bijzonder om duidelijk te maken wat je van je partner vindt. Het allerleukste aan deze liefdevol vormgegeven mok is het kleureffect: bij hete dranken krijgt het hart een rode kleur, wat een cool cadeau!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Koffiedrinkers, gamers of iedereen die verliefd is, de Morph Mug is een beker met een hart van pixels. Het woord pixel is een samenstelling van picture en element, een combinatie die ook voor het hart en de mok zou kunnen gelden. De hoekige pixels vormen het zwarte hart, waarbij veel collega-koffiedrinkers zich zullen afvragen waarom het hart niet rood is, in de kleur van de liefde. Je zou kunnen antwoorden dat de beker alleen in een hartverwarmende toestand rood van kleur is. Als je de mok vervolgens met hete koffie of thee vult en het hart van kleur verandert, dan zal de verbazing bij de omstanders groot zijn. Door het gebruik van speciale thermografische inkt is het mogelijk de kleur bij hete dranken te laten veranderen.

De kleurverandering is het meest verbluffende aan deze bijzondere beker die uitermate geschikt is als Valentijnsdag cadeau. Natuurlijk zullen ook gamers zich verheugen bij zoveel pixels op een mok. Een origineel cadeau voor alle koffie- en theeliefhebbers, maar natuurlijk ook voor degenen die zich om 16:00 uur vermoeid in kantoor bevinden en naar de automaat rennen om hun soepmoment van de dag niet te missen, een soep met een rood, warm hart

Productdetails

  • Thermografische inkt zorgt voor kleurwissel bij temperatuurstijging
  • Afmeting: 11 x 10 x 11 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T04:04:17+00:00