Contact

Metalen wanddecoratie "Bloemen"

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze bijzondere bloemen breng je een prachtig decoratief element in je huis. De goud- of zilverkleurige bloemen geven net dat beetje extra gloed in je huis, waar iedereen een fijn gevoel bij krijgt. Super leuk cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
 • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het geld groeit je niet op je rug, en de bankbiljetten pluk je ook niet zomaar uit de bomen. Maar met deze goud- of zilverkleurige bloemen aan de muur, geef je wel net dat beetje extra uitstraling aan je huis waar iedereen met bewondering naar zal kijken. Helemaal passend in een hip en eigentijds interieur zijn deze bloemen een hele leuke manier om iemand een bloemetje te geven - maar dan net even anders. De 9 bloemen zijn van 3 verschillende afmetingen, van tien tot 4,5 cm in diameter. Dat geeft een afwisselend en vrolijk geheel waardoor je muur helemaal opleeft. Ook leuk natuurlijk voor een bloemenmuur in de kinderkamer, of als versiering op de deur van een kast die wat versiering kan gebruiken.

Maar waar je ze ook voor gaat gebruiken, met deze bloemen haal je een prachtig element in je huis waarbij je alleen je nog afvraagt waarom het niet ook naar bloemen gaat ruiken. Voor de rest - een perfect cadeautje voor ieder interieur! Want een bloemenweide van dit kaliber heeft iedereen toch graag aan de muur! Je kunt alvast dromen van de zomer, of terugdenken aan die mooie weide in de bergen waar het licht ook alle gele bloemen een gouden gezicht gaf. Kortom, een prachtig cadeau voor jong en oud!

Productdetails

 • Uitvoering: goud of zilver
 • Set van 9 bloemen inclusief bevestigingsmateriaal
 • In 3 afmetingen:
  • 9,5 x 9,5 x 4,4 cm
  • 11,4 x 11x4 x 5,7 cm
  • 14,6 x 14,x6 x 6,4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:02:28+00:00