Contact

Monster High poppen

Vanaf € 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Monster High figuren zijn beroemd door hun optredens op televisie en in films. Gruwelijk mooie gekleed en griezelig gezellig beleven de studenten van Monster High altijd weer nieuwe avonturen. Deze Mattel-poppen zijn een fraai cadeau voor alle fans van Monster High!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De Monster high school is de plek waar Frankie Stein, Lagoona Blue en Operetta elkaar altijd ontmoeten en ook met alle andere monsterlijke vriendinnen de laatste nieuwtjes uitwisselen. Deze poppen zijn echt cool, alleen al door de moderne kleding, de grappige accessoires en de soms bizarre huisdieren die ze er op nahouden. Mede daarom behoren de Monster High poppen tot de unieke en exclusieve geschenken in de poppenwereld. Ze beleven bizarre avonturen en zijn vaak de dochter van beroemde maar eveneens bijzonder vreemde wezens of personen.

Ontmoet Franke Stein, de 15 dagen oude dochter van Frankenstein die altijd cool gekleed gaat. Lagoona Blue is de dochter van het zeemonster en ze zwemt erg graag. Operetta is nog niet zo lang op Monster High. Zij is de dochter van het Spook van de Opera en is gekleed om in een theater op te treden.

Vooral de harten van meisjes tussen 6 en 12 jaar gaan sneller slaan als ze de serie met de Monster High studenten bekijken. Als ze dan Frankie Stein, Lagoona Blue of Operetta als pop kunnen vasthouden, dan kan hun dag niet meer kapot. Een monsterlijk mooi cadeau voor alle fans van Monster High!

Productdetails

In verschillende uitvoeringen beschikbaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:27:03+00:00