Contact

Monchhichi poppen jubileumset

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Monchhichi poppen zijn de kleine, lieve figuren uit de aapjesfamilie. Het zachte lichaam, de onschuldige oogopslag en het half geopende mondje zijn typische kenmerken van de beroemde poppen. Ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum is deze bijzondere Monchhichi poppen jubileumset in een beperkte oplage uitgebracht. Een passende cadeau voor poppenliefhebbers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De bruine vacht, de bolle wangetjes en de duim die in de mond past, dat moet een Monchhichi pop zijn! Al tientallen jaren vergezellen deze lieve, op aapjes geïnspireerde, poppen kinderen over de hele wereld naar school en houden ze de kinderen gezelschap als ze behoefte hebben om gewoon even te knuffelen. Deze Monchhichi poppen kijken niet alleen lief, ze dragen ook nog eens een chique slabbetje met hun naam erop. Het meisje draagt zelfs nog een elegant strikje op haar hoofd.

De poppen van dit bijzondere Monchhichi paar zijn 20 cm groot en wachten erop met kinderen te kunnen spelen, dromen en als het nodig is ook om ze te troosten. Ze staan altijd voor iedereen klaar en dat al sinds de jaren '70 van de vorige eeuw. Door de vele Monchhichi fans zijn er ook overal diverse kledingstukken en accessoires voor deze nu al legendarische poppen verkrijgbaar. Dat betekent dat je het roze slabbetje van het meisje en het gele slabbetje van het jongetje rustig kunt afnemen en beide poppen van andere kledingstukken kunt voorzien. Dat maakt het spelen met de poppen natuurlijk nog een stuk leuker. Een fraai cadeau voor fans van poppen en natuurlijk ook van de speciale Monchhichi familie.

Productdetails

  • 20 cm groot
  • Door de mogelijke kans op verslikken van kleine delen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:23:29+00:00