Contact

Monchhichi pop met regenboog kleding

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bolle wangetjes, een vertederende blik in de ogen en de duim die in het half geopende mondje past. Dat moet een Monchhichi pop zijn, de klassieker onder alle speelgoedpoppen. Deze Monchhichi pop met kleding in de kleuren van de regenboog brengt als passend verjaardagscadeau veel kleur en warmte in de kinderkamer.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Al generaties lang behoren de Monchhichi poppen tot de meest geliefde figuren in de poppenwereld. Daarom zijn het niet alleen kinderen die deze lieve poppen graag in hun arm willen nemen, ook hun ouders zijn in veel gevallen nog steeds onder de indruk van de ontroerende blik in de ogen van de bijzondere aapjes. Het gezicht is hard, de bruine vacht heerlijk zacht en het mondje half open. Dit meisje met de rode strikjes op haar hoofd draagt een bijzonder kleurrijke outfit die haar lieve gezichtje nog beter laat uitkomen. Kinderen zijn zeer fijngevoelig en worden daarom ook zo snel verliefd op de bijzondere uitstraling die de Monchhichi pop kenmerkt.

De kleding is afneembaar en ook te gebruiken bij andere Monchhichi poppen. Door de grote hoeveelheid fans zijn er veel kledingstukken en accessoires voor deze op aapjes geïnspireerde poppen voorhanden en dat zorgt voor extra veel speelplezier. Deze Monchhichi pop is een rustgevende vriendin waarbij kinderen ontspannen in slaap vallen, maar ze is ook een trouwe begeleider op weg naar school of bij het bezoek aan opa en oma. Met een hoogte van 20 cm is deze lieve vriendin een handzame reisgenoot die altijd dicht in de buurt van het kind kan zijn. Een passend cadeau voor kinderen.

Productdetails

  • 20 cm
  • Kleding kan worden uitgetrokken
  • Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden en daarom niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T12:07:58+00:00