Contact

Monchhichi pop meisje met vlechtjes

€ 49,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Monchhichi poppen zijn de lieve poppen met bolle wangetjes uit de familie van de aapjes. Ook dit Monchhichi meisje met vlechtjes, een zachte vacht en een fraai slabbetje is een pop die veel kinderen graag in de arm nemen. Een passend cadeau voor liefhebbers van poppen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het half open mondje en de vertederende blik in de ogen verraden al dat dit een echte Monchhichi pop is en daarmee een van de meeste geliefde poppen aller tijden. De betoverende blik van dit meisje wordt nog eens geaccentueerd door de prachtig rode strikjes op haar hoofd en het roze slabbetjes om haar nek. Met een hoogte van 45 cm is dit een behoorlijke pop die echter met gemak in de arm genomen kan worden. Ook ouders van kinderen smelten als ze dit meisje met vlechtjes onder ogen komen. Misschien doemen er herinneringen aan hun eigen kinderjaren op en de Monchhichi poppen die ze destijds zelf zo liefhadden. Immers, de Monchhichi poppen zijn al tientallen jaren een begrip in de internationale poppenwereld en blijven onophoudelijk populair.

Als begeleider naar school, als knuffeldier in bed of gewoon als allerbeste poppenvriendin, dit liefdevolle meisje met haar betoverende uitstraling imponeert jong en oud en is niet meer uit de kinderkamer weg te denken. Door de grote schare fans van de Monchhichi poppen zijn er talloze kledingstukken en accessoires voor deze poppen beschikbaar en kan dit meisjes ook een fraaie jurk of trui dragen. Een leuk cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.

Productdetails

  • 45 cm groot
  • Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden en daarom niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:33:39+00:00