Contact

Monchhichi pop – jongen met tuinbroek

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Monchhichi poppen hebben een ware cultstatus. De op aapjes geïnspireerde poppen met de bolle wangetjes en de lieve gezichtsuitdrukking zijn ook vandaag de dag nog enorm populair bij jong en oud. De Monchhichi pop jongen met tuinbroek is een geweldig cadeau voor peuters!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De bruine vacht, de wangen, de vertederende blik in de ogen en de licht geopende mond zijn karakteristiek voor de aapfiguren die in de jaren '70 in Japan werden vervaardigd. Deze jongen in zijn gestreepte tuinbroek toont weer eens aan hoe lief en aardig deze poppen eruit kunnen zien. Kinderen herkennen meteen de blik in de ogen van een Monchhichi pop en zijn blij met het vertrouwen dat de pop uitstraalt. Bovendien is hij lekker zacht om mee te knuffelen en handig om mee te nemen als je onderweg bent. De gestreepte tuinbroek past perfect, maar er zijn nog veel meer kledingstukken en accessoires voor alle Monchhichi poppen her en der verkrijgbaar.

Dus ook deze Monchhichi jongen hoeft niet iedere dag dezelfde kleding te dragen. De duim van de rechterhand past precies in zijn mondje, want zo nu en dan zuigt de Monchhichi pop op zijn duim. Het op de duim kunnen zuigen is overigens ook een typische eigenschap van deze pop. Naast de tuinbroek draag deze jongen een rood truitje. De losse kledingstukken kunnen voor hele kleine kinderen gevaar opleveren, omdat ze er in zouden kunnen stikken. Daarom is de Monchhichi pop jongen met tuinbroek geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een prachtig cadeau-idee voor peuters en kleuters.

Productdetails

  • Afmeting: 20 cm
  • Door de mogelijke kans op verslikken van kleine delen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:38:53+00:00