Contact

Monchhichi pop in bloemetjesjurk

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De Monchhichi poppen zijn al tientallen jaren een groot succes. Dat ligt onder andere aan de lieve blik in de ogen van de op aapjes geïnspireerde pluche poppen. Ook de duim van de rechterhand die precies in het half geopende mondje past maakt deze pop zo uniek. De Monchhichi pop in bloemetjesjurk is een mooi cadeau voor liefhebbers van poppen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Harten van jong en oud smelten als ze in de ogen van een Monchhichi pop kijken. Het apenfiguurtje heeft iets heel menselijks en dat maakt deze poppen zo aantrekkelijk. Al in de jaren'70 van de vorige eeuw veroverden de lieve poppen de kamers van vele kinderen. Ook vandaag de dag halen de volwassenen nog graag herinneringen op aan hun geliefde Monchhichi pop, die ze in een belangrijke periode van hun leven vrijwel dagelijks begeleidde.

Deze Monchhichi pop in bloemetjesjurk ziet er ook zo aantrekkelijk uit met haar onschuldige blik, de fraaie rode strik op het hoofd en natuurlijk de duim die ze in haar mond kan stoppen. Het zijn allemaal eigenschappen die deze pop zo'n charmante uitstraling bezorgen. De Monchhichi pop in bloemetjesjurk is 20 cm hoog en haar bloemetjesjurk is roze. Door de grote hoeveelheid fans van de Monchhichi poppen zijn er veel accessoires en kledingstukken in omloop, die precies passen. Dus deze Monchhichi pop hoeft niet altijd in haar bloemetjesjurk te lopen, maar kan ook andere kleding dragen. Kinderen nemen haar graag in hun arm of slapen ermee in bed, zodat ze met een veilig en geborgen gevoel heerlijk kunnen wegdromen. Een prachtig cadeau voor kerst, sinterklaas of als verjaardagscadeau.

Productdetails

  • 20 cm
  • Door de mogelijke kans op verslikken van kleine delen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-09-25T17:54:33+00:00