Contact

Monchhichi pop als meisje

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie kent de fraaie Monchhichi poppen met hun lieve gezicht eigenlijk niet, met hun zachte lichaam en warme uitstraling? De poppen zijn gebaseerd op aapjes en zijn vandaag de dag nog net zo geliefd als ruim 40 jaar geleden. Een passend cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Monchhichi poppen herken je direct aan het gezichtje met de bolle wangetjes en de licht geopende mond. Hun gezichtsuitdrukking met de afwachtende blik is gewoonweg ontroerend. Dat is een van de redenen waarom kinderen de Monchhichi poppen in hun hart sluiten. Maar niet alleen kleine kinderen zijn meteen verkocht als ze de pop met de zachte vacht en het lieve gezichtje zien, ook volwassenen kunnen nog steeds onder de indruk zijn van de popje uit deze bijzondere apenfamilie.

Dit Monchhichi meisje wacht erop dat er iemand komt die met haar knuffelt en speelt. Deze pop is 24 cm hoog en draagt niet alleen een fraai, rood strikje in het haar, maar heeft ook nog een roze slabbetje om met haar naam erop. De Monchhichi familie is groot. Er zijn tal van andere poppen zoals bijvoorbeeld het Monchhichi jongetje en de Monchhichi baby. Door de grote hoeveelheid Monchhichi fans zijn er ook heel veel accessoires en kledingstukken voor de Monchhichi aapjes verkrijgbaar. Aangezien je alle kleding gemakkelijk af kunt nemen hoeft dit meisje niet altijd in dezelfde kleren te lopen. De Monchhichi pop als meisje verheugt zich al op een nieuw vriendje of vriendinnetje en de avonturen die ze samen gaan bleven. Een mooi geschenk voor jongens en meisjes.

Productdetails

  • 24 cm
  • Slabbetje is afneembaar
  • Door de mogelijke kans op verslikken van kleine delen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:38:17+00:00