Contact

Monchhichi moeder met kind

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Monchhichi's zijn prachtige, lieve poppen maar deze combinatie van moeder en kind is onweerstaanbaar mooi. Voor veel oudere mensen roepen deze oorspronkelijk op aapjes geïnspireerde poppen net zo veel herinneringen op als de eerste schooldag. Een klassiek cadeau voor kinderen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De Monchhichi aapjes met hun bruine vacht en lieve gezicht zijn poppen waar je uren naar kunt kijken. Ze stralen warmte, geborgenheid en veiligheid uit, iets waar kinderen veel behoefte aan hebben. Al in de jaren '70 behoorden deze bijzondere aapjes tot de meest geliefde knuffelbeesten in de kinderkamers en op scholen. Ook dit kind met de speen in de mond en de moeder met haar lieve oogopslag wil je gewoon dolgraag in de buurt hebben. Daarom zijn ook vandaag de dag deze Monchhichi aapjes nog steeds een zeer gewild cadeau.

Het kleedje van moeder Monchhichi past haar goed, maar het is ook mogelijk haar een ander kledingstuk aan te laten trekken. Door de grote hoeveelheid Monchhichi's zijn er ook heel veel accessoires en kledingstukken van deze schattige aapjes in omloop. Veel fans en liefhebbers naaien en breien zelf originele jurken en jasjes voor hun lievelingen. Dit paar met mama (18 cm) en kind (6,5 cm) zal vast en zeker in de smaak valken bij kleine kinderen. Ze kunnen ermee spelen, knuffelen en 's avonds mee naar bed nemen om heerlijk mee weg te dromen. Een prachtig cadeau-idee voor hem of haar, klein of groot.

Productdetails

  • Afmeting: moeder 18 cm, kind 6,5 cm
  • Moeder in blauwe jurk, kind met blauwe luier 
  • Kleding is afneembaar
  • Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar i.v.m. stikgevaar met de kleine onderdelen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-10-01T06:21:57+00:00