Contact

Monchhichi moeder met kind in roze

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kijk je dit aapje in de ogen, dan smelt je toch gewoon! De Monchhichi knuffelbeestjes kwamen al 40 jaar geleden op de wereld en betoverden met hun wollig aanvoelende vacht, hun harde hoofd en zachte lichaam vele kinderen. Deze mama Monchhichi met kind in roze is een mooi cadeau-idee voor de kleintjes onder ons.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De aapjes met hun bolle wangetjes behoren al tientallen jaren tot de meest geliefde knuffelbeesten op de hele wereld. Ook vandaag de dag duiken ze nog overal op, omdat kinderen ze graag in hun arm willen nemen. Ze hebben iets ontwapenends en daar houden kinderen van, daarbij voelen ze zich veilig en beschermd. Ook deze Monchhichi moeder met kind laat baby's en peuters niet onberoerd. Ze houden van de aapjes met hun zijdeachtige dierenvacht, de zachte buik en natuurlijk de karakteristieke speen in de hand. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar vooral heerlijk om mee te knuffelen!

Zowel de roze kleding van mama Monchhichi als die van haar kindje is afneembaar. Ook de strikjes kunnen worden losgemaakt. Dat heeft wel tot gevolg dat deze knuffelvrienden niet geschikt zijn voor kinderen onder drie jaar. De strikjes kunnen tijdens het spelen namelijk losraken en dat betekent voor een baby dat er een kans op verstikking dreigt. Natuurlijk kunnen alle andere kinderen naar hartenlust met dit leuke duo spelen en ze ook meenemen in hun fantasierijke wereld. Ze vinden vast en zeker een bijzonder plekje tussen de andere poppen en speelgoedfiguren. Een mooi cadeau-idee voor opgroeiende, kleine kinderen.

Productdetails

  • Afmeting: moeder 18 cm, kind 6,5 cm
  • Moeder in roze jurk, baby met roze luier 
  • Kleding is afneembaar
  • Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T18:54:25+00:00