Contact

Mok Mr. P Lik

€ 9,50
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het lijkt er op alsof er zojuist met koffie of thee is gemorst. Deze mok Mr. P. Lik is een origineel cadeau voor de liefhebbers van koffie of thee en zorgt voor het nodige plezier bij de koffieautomaat in kantoor of thuis bij de ontbijttafel.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Geen paniek bij het morsen van koffie of thee, want deze mok Mr. P Lik is je al voor. De opdruk ziet eruit als een vlek koffie of donkere thee, maar gelukkig hoef je de uitgelopen druppel niet zelf op te vangen. Dat doet Mr. P Lik al! Het grappige, naakte mannetje heeft zijn mond al open en zijn tong bereid om de druppel op de buitenkant van de mok op te vangen en vervolgens op te likken!

Deze mok van witte keramiek ligt door het grote oor goed in de hand en kan eenvoudig worden afgewassen. De grappige Mr. P Lik is een blikvanger die gezien mag worden, want iedereen denkt toch dat er misschien met koffie of thee is gemorst. Het is ook een ideaal cadeau om bijvoorbeeld lekkere bonbons of andere chocolade in te verpakken, maar zonder inhoud sla je met dit geschenk ook altijd een goed figuur. Een cadeau dat nog lange tijd voor vreugde en een goed humeur zal zorgen. Vooral op een maandagochtend in het kantoor kan een blik op deze mok voor een vrolijke stemming zorgen en ook een slaperig gezicht aan de ontbijttafel kan door Mr. P Lik ineens in een lachend gezicht veranderen.

Productdetails

  • Materiaal: keramiek
  • Afmeting verpakking: 12 x 10,2 x 9,2 cm 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:20:16+00:00