Contact

Mok met weekplanner

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze mok met weekplanner is een leuk cadeau waarmee je vergeetachtige vrienden een plezier doet. Natuurlijk is hij ook uitermate geschikt om je partner een kleine herinnering mee te geven, want je kunt hem keer op keer voorzien van een persoonlijke boodschap. Een cadeau dat je niet snel vergeet!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen die problemen heeft om de taken voor de komende week te onthouden, zal blij worden van deze kleinigheid. Dit is geen normale mok voor aan de ontbijttafel, maar een superhandige kalender waar toevallig ook koffie of thee in kan. Op de mok kan je de dagelijkse taken schrijven, maar ook de datum en verschillende notities. Op de mok schrijf je met potlood, zodat de mok schoongemaakt en opnieuw beschreven kan worden.

Of het nu voor thuis of op kantoor is - deze grappige mok met weekplanner laat niks aan het toeval over. Nog niet de kleinste taak wordt vergeten. Een leuke gadget waarmee de ontvanger bij elke nieuwe kop koffie of thee automatisch wordt herinnerd aan al die dingen die nog moeten worden gedaan. Geef de mok cadeau aan een vergeetachtige partner, verstrooide collega of creatieve kunstenaar die de praktische kant van het leven snel uit het oog verliest.

Het handige aan deze mok is dat je hem altijd bij je hebt. De hele dag door drink je koffie of thee en word je herinnerd aan de dingen die vandaag af moeten. Niks is leuker dan het doorstrepen van gedane zaken op de mok! Dan verdien je nog een lekkere kop thee, koffie of chocolademelk. Een handig cadeau voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij het doen van de boodschappen of praktische taken in huis.

Productdetails

  • Afmetingen: ca.12 cm x 8 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:45:35+00:00