Contact

Mode-meetlint

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit leuke meetlint wordt het opnemen van maten nog een stuk leuker. Want zo'n oud geel meetlint die al helemaal vergeeld is en niet meer soepel, weg er mee! Met dit leuke meetlint kun je naar hartenlust maten opmeten en bovendien de geschiedenis van de mode bestuderen! Leuk voor fashionada van alle leeftijden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie heeft ooit beweerd dat zelf kleding maken saai hoeft te zijn? Het is weer helemaal in de mode, om je eigen maten op te nemen en je eigen kleding te maken. Of voor je kinderen, vriend of vriendin. Een jas, een broek, een trui. Allemaal zo gedaan. Mits je de goede maten hebt natuurlijk. En daarvoor is er dit leuke cadeau, dat niet alleen heel praktisch en mooi is, maar ook nog eens heel leuk is. Want op de ene kant kun je heel makkelijk de maten afmeten, op de centimeter nauwkeurig zodat je die taille precies de juiste grootte kunt maken.

Maar op de andere kant vind je leuke tekeningen die de geschiedenis van de mode vanaf 1700 weergeven. Elke tien jaar krijgt 1 tekening, waarmee duidelijk wordt gemaakt wat er toen in de mode was. In aansprekende kleuren zwart en rood kom je heel wat te weten over 300 jaar mode geschiedenis. Een leuke manier om het handige en het leerzame in een klein cadeautje te combineren! Een bijzonder leuk cadeautje voor jong en oud, voor hobbyisten en serieuze kledingmakers. Een leuk cadeautje om cadeau te doen en te krijgen!

Productdetails

  • Lengte: 150 cm
  • Met 30 tekeningen voor 300 jaar modegeschiedenis
  • Flexibel kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:02:01+00:00