Contact

Mix Master, de cocktailshaker

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Organiseer je een cocktailparty, dan natuurlijk wel met een echte cocktailshaker. Een boekje met recepten heb je niet nodig, want die staan handig op de buitenkant geschreven. Een perfect cadeau voor iedere party!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Shake it! Dat is de taak van de barkeeper als hij alle ingrediënten voor een Sex on the Beach of Cosmopolitan cocktail in deze coole cocktailshaker heeft geschonken. Goed schudden, even omhoog werpen, van de linker in de rechterhand, nog één keertje achter je rug om en de cocktail is perfect. Een beetje barman voert ook een kleine show op als hij de cocktail bereidt, dat hoort er gewoon bij. Al snel voel je je een tweede Tom Cruise uit de legendarische film 'Cocktail'.

Je laat als bartender in je eigen huis een professionele indruk achter, want de gasten zien verbaasd toe hoe je blindelings naar de juiste flessen voor de cocktail grijpt. En achteloos gooi je er een paar ijskontjes in of voegt er nog een schijfje citroen aan toe. Niemand hoeft natuurlijk te weten dat je de recepten gewoon van de cocktailshaker afleest, die van maar liefst zes cocktailsamenstellingen is voorzien: White Russian, Sex On The Beach, Cosmopolitan, Long Island Iced Tea, Mojito en Kamikaze. De oz staat voor de Engelse maateenheid 'ounce' en is omgerekend 30 ml. Nu is het een koud kunstje om met de shaker een heerlijke cocktail voor je gasten te bereiden. Een swingend cadeau voor feestvierders en cocktailliefhebbers.

Productdetails

  • Materiaal: glas, roestvrij staal
  • Inclusief 6 cocktailrecepten
  • Volume: 16 oz" (448 ml)
  • Afmeting: 9,3 x 9,3 x 18,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T19:55:06+00:00