Contact

Minina mini-warmtekussen

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Kat in het bakkie! Dat geldt voor het opwarmen van dit warmtekussen in de vorm van een kat. Heb je het kleine kussen eenmaal opgewarmd in de magnetron of in de oven, dan geeft het langer dan een half uur warmte af. Een mooi cadeau-idee voor de kinderwagen of het kinderbed.

* Verplichte velden

€ 14,90
 • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit kleine warmtekussen past perfect in de hand maar je kunt het ook op je buik leggen. Het minikussentje komt goed van pas als er bijvoorbeeld iemand getroost wil worden. Warmte om je heen is natuurlijk altijd prettig en als je je verdrietig voelt, dan druk je dit warmtekussentje gewoon lekker tegen je aan. Het kussentje is ook ideaal om koude spieren te verwarmen en bovendien geeft het een ontspannen gevoel als het gewoon op de huid ligt. Een perfect cadeau voor kinderen die van katten houden!

Net als de meeste andere warmtekussens warm je dit miniwarmtekussen op in de oven of de magnetron. De biologische granen aan de binnenkant worden verwarmd en zorgen nadien voor meer dan 30 minuten aangename warmte. Het fraai als kat vormgegeven mini-warmtekussen is verkrijgbaar in de kleuren roze, rood en zwart. De voorzijde is gemaakt van zacht katoen, de achterkant van fleece.

Kleine kinderen zijn vast en zeker erg blij met hun eigen warmtekat, die ook een stukje geborgenheid en bescherming biedt. Bij buikpijn, bij het in slaap vallen of bij een middagdutje op de bank, het warmtekussen wordt al snel een vaste begeleider. Ook als het kussen niet is opgewarmd, dan is het toch een behaaglijk accessoire om altijd bij de hand te hebben.

Productdetails

 • Minina mini-warmtekussen 
 • Warmt 30 minuten lang
 • In magnetron of oven op te warmen
 • Hoes: fleece, 100% polyester
 • Vulling: 100% biologisch graan
 • Ca. 17 x 15 cm, 150 g
 • Gebruiksaanwijzing:
  Laat het warmtekussen afkoelen voordat het opnieuw wordt verwarmd. Vermijd kort, telkens achter elkaar opwarmen!
  De granen aan de binnenkant onttrekken vochtigheid uit de lucht, die ontsnapt bij het verwarmen. Zijn de kersenpitten te droog, dan gaan ze kapot. Voelt het mini-warmtekussen een beetje vochtig aan, dan kan het probleemloos opnieuw worden opgewarmd. Is het kussen daarentegen droog, dan is een rustpauze van 2 dagen nodig om te regenereren.

 • Materiaal: Hoes: 100% polyester, Vulling: 100% tarwe (uit gecontroleerde biologische teelt)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T17:25:53+00:00