Contact

Mini sterretjes "Happy Birthday"

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Hartelijk Gefeliciteerd! Of eigenlijk zijn die woorden al niet meer nodig zodra je dit cadeautje overhandigd. Maar goed, wel zo gepast natuurlijk. Geef degene een dikke knuffel en laat hem of haar het cadeautje uitpakken. Spannend, zou 'ie het leuk vinden?
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Natuurlijk is dit leuk, vooral bij meiden zal het erg in de smaak vallen. Tja, over hartjes valt niet te twisten - daar zijn vrouwen nu eenmaal mee te overwinnen. Schattige aan deze is dat het mini-sterretjes zijn. Ja, dat lees je goed - geen kaarsen, maar sterretjes. Zodra je 'm aansteekt, knettert het namelijk de pan uit. Niet zoals bij een gewone kaars dus die je ontsteekt in een vlam en die hetzelfde volume blijft geven. Deze sterretjes zijn lekker onvoorspelbaar, net als met Oud en Nieuw. Maar geen paniek, ook als je niet helemaal op je gemak bent met vuur, is dit veilig. En anders zet je 'm in de taart, wordt 'ie meteen gebruikt. Als iedereen binnen is, schuif je gezellig rond de tafel, flessen op tafel, glazen erbij, iedereen een stukje taart, kletsen, muziekje erbij.

Moet jij eens kijken wat een topavond dit wordt. En naar de sterretjes heb je geen omkijken, die knettert lekker door. Met een beetje fantasie is het net de openhaard! Die zou natuurlijk ook welkom zijn met dit weer. Vooralsnog geniet je van leuke sterretjes in de allerbeste én liefste vorm: een hartje. En de volgende dag zet het kaarsje op je bureau, steek je 'm achter de spiegel, in een plantenpot of neem je 'm gezellig mee naar kantoor. Vergeet jij in ieder geval je verjaardag niet meer. Heb je trouwens al bedacht wat je die vriendin voor haar verjaardag geeft volgende week? Haal deze sterretjes alvast in huis, heb je alvast een goed cadeautje. Geniet ervan.

Productdetails

  • 4 stuks in een set
  • Transparante cadeauverpakking
  • Hoogte: ca 9,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:32:52+00:00