Contact

Mini nachtkastje

€ 43,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Is dit nachtkastje nu niet het schattigste en meest minimalistische dat je ooit hebt gezien? En voor zo'n klein ding is het nog een mooi exemplaar ook. Je kan er mooi alles in kwijt dat je bij je bed wilt hebben en voor je kopje thee hoef je ook niet meer te bukken. Ideaal! Hang 'm aan je bed en jij hoeft er niet meer uit.
 • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Makkelijk en stijlvol, dat is wat dit kleine nachtkastje is. Weer eens wat anders dan het kleinste tafeltje uit die ene collectie van een Zweedse meubelgigant. Dit kleine tafeltje is subtiel en toch past alles erop wat je nodig hebt als je geen zin meer hebt om uit je bed te komen. Ontbijten kan vanaf nu vanuit bed, altijd handig als je in de ochtend vroeg moet beginnen met werken, maar je stiekem niet echt een ochtendmens bent. Gewoon uit bed, koffie aan, yoghurt met wat fruit en hups, met tablet of laptop terug in bed. Je koffie staat naast je voor de nodige energie en zo word je bijna slapend rijk. Ook voor een student is dit tafeltje ideaal. Studenten beschikken meestal niet over een eettafel of uberhaupt over veel ruimte. Grote kans dat je ook geen bank hebt en dus alles veelal vanuit bed doet.

Dan komt dit nachtkastje goed van pas. Voor een fijne serie na het studeren. Die boeken kun je immers gewoon in bed leggen, maar voor je laptop is het toch handig om een stabiele ondergrond te hebben. Lekker liggen en heerlijk genieten van je favoriete serie met een hapje en drankje erbij. Je hoeft ook niet te hannessen met afmetingen, want het past op alles tussen de 2 cm en 11 cm. Gewoon een kwestie van eraan hangen, zonder schroeven dus voor iedereen handig en het laat geen plekken of gaten achter. Het kastje heeft zelfs een flesjeshouder, dus mocht je een onrustige slaper zijn is er nog niets aan de hand. Er gaat niets over de grond 's nachts. Kortom: dit nachtkastje kun je iedereen cadeau doen. Door de minimalistische uitstraling is het zowel voor vrouwen als mannen in elke leeftijdscategorie aantrekkelijk. Oma en opa gebruiken het voor thee en foto's van de kleinkinderen, papa en mama voor een ontbijt op bed en studerende kinderen voor hun laptop en een drankje. Hier wordt iedereen blij van.

Productdetails

 • Eenvoudige bevestiging door vastklemmen aan de bedrand (van ca. 1,9 cm tot max. 10,9 cm)
 • Snelle en eenvoudige montage, zonder boren en schroeven
 • Hoogwaardige materialen boren in de tafelplaat (Ø ca. 9,5 cm)
 • Voor het veilig ondersteunen van drankjes
 • Afmetingen: 40 x 24 x 8 cm hout
 • Hout, harde coating:
 • Zijkant: metaal gelakt
 • Boven- en onder: wit zijstukken: zilvertinten
 • Belastbaar tot max. 2,5 kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T17:22:04+00:00