Contact

Mini elektrische gitaar

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ondanks het kleine formaat van deze mini elektrische gitaar is het geen reden deze te verstoppen. In tegendeel: met dit muzikale cadeau kan eindelijk iedereen een echte rockster worden, ook al heb je een klein budget. Dus trek je meest rockende outfit aan en word nu een echte gitaarheld!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor veel mensen is een echte Gibson Les Paul te duur en desondanks dromen velen ervan een geniale songwriter en rockster te worden. Dat is natuurlijk een dilemma, want zonder elektrische gitaar wordt een carrière als muzikant toch wat moeilijk. Voor al deze mensen is deze mini elektische gitaar een briljant muzikaal cadeau. Zelfs zonder groot inkomen en zelfs zonder gitaaslessen kan iedereen met dit stijlvolle instrument een coole gitarist worden. De 24 x 9 x 3 cm grote elektrische gitaar bespelen is eenvoudig: dankzij de acht sensoren, die op het fretboard zijn aangebracht, klinkt bij het drukken en aanslaan van de snaren de respectievelijke toon. Je kan dus naar hartenlust experimenteren! Bovendien heeft deze gitaar ook een mogelijkheid de zelf gecomponeerde stukken op te nemen. Je kan ze daardoor zo vaak als je wil afspelen.

Maar als dit nog te moeilijk is, biedt de demo-modus de oplossing. Met deze functie worden een paar rock-melodieën afgespeeld. Dan hoef je alleen nog maar je vingers te bewegen. Iedereen zal denken dat jij geweldig gitaar kan spelen en je bewonderen alsof je een rockster bent. De gitaar functioneert met twee AAA-batterijen, die direct meegeleverd worden. Zo kan het jammen meteen beginnen. Deze mini gitaar is een overtuigend cadeau voor iedereen die altijd al gitaar wilde spelen. Een leuke verrassing voor iedereen die ervan droomt een rockster te worden. En een bijkomend voordeel: deze mini elektrische gitaar is in ieder geval goedkoper dan een echte!

Productdetails

  • Bij de levering inbegrepen: 2 x AAA-batterijen
  • Opname- en afspeelfunctie en demo-modus
  • PAS OP: niet geschikt voor kinderen onder drie jaar. Gebruik alleen onder toezicht van een volwassene!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:56:21+00:00