Contact

Mini confettibus

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Wanneer is nu de laatste keer dat je confetti door de lucht hebt zien vliegen? Hoogstwaarschijnlijk tijdens Carnaval, maar als je je niet in de zuidelijke provincies bevindt, is het misschien wel 15 jaar geleden (of nog langer). Hoog tijd om daar iets aan te doen!
 • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

En dat doe je door deze confettikoker eens van dichterbij te bekijken. Geen grote kanonnen die met een hoop bombarie een halve ruimte innemen. Niets van dat. Er is geen organisatie voor nodig of iemand die op een knop drukt. Nee? Nee. Dit is namelijk een confettikoker in tasformaat en dus enorm handig overal mee naartoe te nemen. Waar je ook bent kun je mensen verrassen met deze vrolijke stukjes mini-papier. Aangezien dat het leukste is op momenten als verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bruiloften of tijdens een andere speciale gelegenheid, is deze feestelijke koker er in vijf uitvoeringen: 'Happy Birthday', witte roosjes, hartjes en gewoon zomaar, omdat jij vindt dat die persoon het verdient. Dat is namelijk altijd een speciale gelegenheid.

Ga met deze bus en een fles bubbels onder je arm naar een vriendin die net een nieuwe woning of baan heeft. Proost en plop deze bus open. Dat wodt gewaardeerd! En nu niet gaan nadenken over de rommel die het achterlaat, dat is een keer vegen en weg. Wedden dat de 'rommel' niet op kan tegen de sprankelende ogen en plezier van iedereen. Dan ben je zo vergeten dat je nog met stoffer en blik in de weer mag. Hoor je de knal al in gedachten. Iedereen krijgt natuurlijk een hartverzakking, maar daarom trek je confetti open: om iedereen te verrassen. Schiet wat geluk, liefde of roosjes de wereld in en waarschijnlijk vindt je ze de volgende ochtend terug op je kussen of in je haar. Dan weet je in ieder geval dat het dan een gezellige avond is geweest! Ook voor kinderfeestjes is dit feestaccessoire ideaal: kindjes zullen een gat in de lucht springen als mama en papa dit speciaal voor hen afschieten. Succes verzekerd dus.

Productdetails

 • Uitvoeringen:
  • Geluksregen
  • Hartjesregen
  • Happy Birthday
  • Witte hartjesregen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:14:08+00:00