Contact

Mijn kunstwerk - fotolijst

€ 24,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit mooie fotolijstje kun je een prachtig kunstwerk van je kind kwijt. Want die kindertekeningen zijn ware creaties vol met creativiteit. En met dit fotolijstje wordt het nog leuker, omdat je de trotse kunstenaar ook kunt vereeuwigen door een leuke foto van je kind er bij te plaatsen. Erg leuk cadeautje voor trotse ouders!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De tekeningen en schilderingen van je kinderen zijn soms heel erg verrassend. Handen met zes vingers, een huis met ogen en een zon met een gezicht, je weet nooit wat ze nu weer bedenken. Maar al die tekeningen zijn hele bijzondere inzichten in de creatieve geest van je kind. En om ze een mooie plek in je huis te geven is er nu dit mooie fotolijstje. Er past niet alleen een mooi kunstwerk in van een A4 formaat, maar ook een foto van de kunstenaar in de dop.

Een hartstikke leuk cadeau voor ouders en grootouders, om cadeau te geven of cadeau te doen inclusief kunstwerk van je kind. Wat is er leuker om zo'n mooi vormgegeven witte fotolijst te krijgen dat de aandacht helemaal vestigt op het kunstwerk van je kind. Een persoonlijk en bijzonder cadeautje dat een mooi plaats verdient in je interieur. Een echte tip voor alle vaders en moeders die met dit cadeautje ook aan hun kind willen laten zien hoe trots ze zijn op hun zoon of dochter! Geschikt voor allerlei soorten kunstwerken en creatieve uitingen. Zowel de eerste tekening, of een bijzonder schilderij dat verdient om vereeuwigt te worden in een mooie lijst.

Productdetails

Afmetingen: 47 x 30,4 x 3,2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:49:57+00:00