Contact

Mijn eerste zaklamp

Vanaf € 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Spelen in het donker is met deze zaklamp opeens veel leuker! Hij maakt bovendien nog een grappig geluid. Deze vrolijke Fisher Price zaklamp in de vorm een dier is een origineel cadeautje voor peuters.

* Verplichte velden

€ 13,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vooral onder de dekens in bed, de geheime plek voor veel kinderen, komt deze kinderzaklamp helemaal tot zijn recht. Het kind kan kijken of zich geen enge dieren of rare wezens in bed bevinden en dan met een gerust hart in slaap vallen. Ook de reis naar het toilet wordt met deze zaklamp een spannend avontuur, want de lichtschakelaar heb je nu niet nodig. Op de knop drukken en er is licht. Drukt het kind niet op de hendel, dat is er ook geen licht. Dat heeft als groot voordeel dat de batterijen alleen worden gebruikt als er ook echt licht te zien is.

Natuurlijk is deze zaklamp voor kinderen niet alleen uitgerust als wegbegeleider in het donker, zoals bij zijn grote broers en zussen. Deze zaklamp is vooral ook bedoeld om mee te spelen. Kijk eens wat een leuke neushoorn, kan het kind nu zeggen en dan op de hendel drukken. Voor het kind is het een prachtige ervaring, dat hij opeens licht uit een neushoorn toveren kan! Fisher Price heeft dit exemplaar als altijd speciaal voor kinderen ontworpen, waardoor het een robuuste en betrouwbare zaklantaarn voor jonge gebruikers is. Een leuk cadeau-idee voor peuters, want deze zaklamp is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:39:00+00:00