Contact

Mijn eerste auto – spaarpot

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een stijlvolle, zilveren racewagen om de eerste munten en bankbiljetten in te bewaren. Dat is precies hoe je deze spaarpot kan beschrijven. Met de initialen van de kleine spaarder op het dak is dit meteen een apart en vooral persoonlijk cadeau voor kleine autoliefhebbers!

* Verplichte velden

€ 34,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kleine kinderen houden van auto's en ze zijn ook blij als ze hun eerste euromuntjes cadeau krijgen. Met deze auto spaarpot sla je twee vliegen in één klap. De zilveren spaarpot in de vorm van een fraaie racewagen is een decoratieve aanvulling voor de kinderkamer én een ideale opbergplaats voor het eerste zakgeld. Ook als opa en oma of tante en oom op bezoek komen kan er natuurlijk altijd een kleinigheid worden achtergelaten in de eerste auto spaarpot. Daar zal de eigenaar niets op tegen hebben!

Maar deze auto biedt nog meer. Bij de bestelling kunnen de initialen van het kind worden opgegeven, zodat ze later in de auto gegraveerd kunnen worden. Daarmee is de spaarpot een cadeau waar iedereen veel en vooral ook lang plezier aan beleeft, want zo'n persoonlijk cadeau doe je niet zo snel aan de kant.

Een origineel cadeau-idee voor de eigen kinderen, maar ook de kinderen van familieleden, kennissen en vrienden kun je met de zilveren auto spaarpot heel gelukkig maken. Door de persoonlijke initialen zal het kind bijzonder trots zijn op zijn of haar eerste eigen auto. Natuurlijk kun je de auto ook al vullen met wat financiële brandstof, zodat de kleine direct kan sparen voor later.

Productdetails

  • Afmetingen: 15,4 x 7,2 x 4,8 cm
  • Let op bij de gravure geen speciale tekens gebruiken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T03:41:08+00:00