Contact

Mijn droomprins

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Iedereen kent het verhaal dat wanneer je een kikker kust er een droomprins tevoorschijn komt. In dit geval hoef je geen slijmerige kikker een zoen te geven, maar kan je gewoon een beetje water erover heen gieten en wachten tot de transformatie begint. Soms komen dromen uit!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het verhaal van de kikkerkoning is het eerste verhaal in de reeks van de gebroeders Grimm en gaat over een prins die door een heks veranderd werd in een kikker. Enkel de prinses kon hem uit deze vloek redden en uiteindelijk trouwen ze. Een heel erg mooi verhaal dat je nu gedeeltelijk kan herbeleven met deze magische droomprins.

Wanneer je wat water over de kikker giet, zal je niet lang moeten wachten vooraleer de transformatie begint, want warempel, na een paar dagen is de kikker veranderd in een echte droomprins. Een super cadeau-idee voor meisjes die verliefd zijn op een prins of voor iedereen die van sprookjes, magie en dromen houdt! Ook een grappig cadeautje om te geven aan de vrijgezelle vriendinnen onder ons, om hen eraan te herinneren dat er voor elke prinses wel een prins rondloopt. Ook al moet je misschien eerst een aantal glibberige kikkers kussen!

Productdetails

  • Levering: 1 Mijn droomprins
  • Afmetingen: 6,8 cm doorsnede, 9,5 cm hoogte
  • Vul met water en kijk naar de transformatie!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:17:51+00:00