Contact

Metalen boekenlegger "Paris je t'aime"

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een prachtige boekenlegger om terug te denken aan deze heerlijke stad, of om vast van te genieten tijdens je voorbereidingen om deze stad eens te bezoeken. De stad van de liefde past nu in elk boekje! Handig en super leuk cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze Eiffeltoren zorgt er voor dat jij nooit meer de weg kwijt raakt. Tijdens het lezen dan. Want Parijs staat bekend als de stad van de liefde, de mode en de lichtjes over de Seine. Met deze boekenlegger kun jij helemaal zelf bepalen waar jij aan denkt. Dat is het mooie van boeken lezen, er gaan werelden voor je open die je zelf niet eens bezocht hoeft te hebben.

Dat is nu ook zo met deze leuke boekenlegger. Of je ze gebruikt voor romantische boeken, science fiction, crime of fantasy - altijd is deze boekenlegger daar waar jij hem wilt hebben. Met een hoop leuke herinneringen aan Parijs, of misschien wel aan die leuke films die zich daar afspelen, zoals Amelie! Met deze leuke boekenlegger droom jij van je lievelingsstad, van de liefde, van een leuke vakantie in Frankrijk die nog op de planning staat, of waarvan je net teruggekomen bent. Hoe dan ook, waar je ook bent, waar je ook woont, met deze mooie boekenlegger kunnen fans van liefde en Parijs altijd helemaal thuiskomen.

Het wordt zo nog leuker om je boek open te doen en verder te lezen! Zelfs leuk voor in je studieboeken, zodat je altijd even weg kunt dromen tijdens de wiskundeles!

Productdetails

  • Afmetingen: ca 7,5 x 13 cm.
  • Gemaakt van metaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:08:05+00:00