Contact

Messenslijper “witte haai"

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een hulp in de keuken die de nodige aandacht trekt. Dat is de messenslijper “witte haai” met zijn gevaarlijke look van een echte roofvis die met open mond en gevaarlijk grote kaken op zoek is naar zijn prooi!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vooral mannen in de keuken schijnen dol te zijn op de gevaarlijke uitziende witte haai die wordt gebruikt om de botte messen te slijpen. Deze witte held is niet alleen een leuke en decoratieve accessoire, maar vooral een praktische hulp. Geen enkele hobbykok werkt in de keuken met botte messen, dat kan namelijk echt niet. Daarom is deze coole haai een noodzakelijke keukenhulp die met plezier door alle kookliefhebbers wordt gebruikt. Immers, hoe leuk is het om de messen door de witte muil met de bloedrode binnenkant van deze messenslijper “witte haai” te halen? Dit wordt de absolute blikvanger in elke keuken.

Deze messenslijper past letterlijk en figuurlijk niet in een keukenlade, maar staat duidelijk zichtbaar in de keuken. Hij is niet voor niets met zo'n fraai, strak en messcherp design uitgerust! Messen slijpen wordt een plezierige bezigheid en dat is een groot voordeel voor iedereen die in de keuken iets snijden wil. Een origineel Vaderdag cadeau of geschenk voor de mannen die graag de scepter zwaaien in hun eigen keuken. Bijzonder toepasselijk in de december maand rond Sinterklaas, kerst en oud & nieuw, de tijd van het jaar dat de keuken bijzonder vaak wordt bezocht!

Productdetails

  • Hoogwaardig product voor design liefhebbers
  • Rubberen pootjes voor een stabiele stand
  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting: 6,8 x 11,2 x 6,8 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:59:42+00:00