Contact

Merry Christmas – groeiende wens

€ 6,90
(€ 69,00 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Prettig kerstdagen! In de adventstijd kun je een bandje afspelen, want je hoort telkens weer dezelfde gelukswens bij vrienden en collega's. Wens je iemand écht prettige kerstdagen en wil je dat origineel vertellen, druk hem of haar dan deze toverboon in een biologisch pot van bamboevezels in de hand. Op het eerste blaadje van de kleine rank ontstaat vanzelf de persoonlijke Merry Christmas wens!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Staat Sinterklaasavond voor de deur of naderen de kerstdagen, schenk dat dit originele cadeautje dat bij de vriend, het familielid, de kennis of collega nog lang in het geheugen gegrift zal staan. “Dagelijks wat water geven”, dat kun je er met een glimlach rustig bij zeggen, want de bruine pot van bamboevezels moet ook iedere dag wat water krijgen. Na een paar dagen wordt pas duidelijk wat dit voor een bijzonder kerstcadeautje is. De kleine boon is namelijk uitgegroeid tot een kleine rank. Dat is nog niet zo bijzonder, maar als het eerste blaadje verschijnt, dan staat daar opeens Merry Christmas op. Dat is pas een verrassing!

Deze excentrieke, leuke en bijzondere kerstgroet valt altijd in goede aarde, zeker als van tevoren het etiket wordt verwijderd. Maar er valt letterlijk en figuurlijk nog veel meer in goede aarde. Deze pot is namelijk compleet tot compost te verwerken. Dus groeit de rank uit de pot, dan plant je het geheel in de tuin of in een grote bloemenbak met aarde. De stukken bamboevezels vallen uiteen in waardevolle voedingsstoffen voor de plant. 100% biologisch én een bijzonder verrassingsmoment, daarmee is de kerstgroet dit jaar wel bijzonder goed gelukt!

Productdetails

  • Bamboevezels worden in compost omgezet
  • Alleen water geven
  • Boodschap op eerste blaadje: Merry Christmas
  • Doordat het een natuurproduct is kan een succesvolle ontkieming niet worden gegarandeerd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:28:04+00:00