Contact

Memory met designerschoenen

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een modieus spelletje om de tijd te doden: dat is dit memoryspel met 32 paar designerschoenen. Vind zo veel mogelijk paren schoenen en versla je tegenstander. Wie heeft het beste geheugen als het op schoenen aankomt? Een leuke kleinigheid om te geven of te krijgen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Alleen de bekendste schoenen en designers staan op deze kaarten. Dit glamourspel is leuk om de tijd te doden totdat je zelf zo'n luxe paar schoenen kunt veroorloven. Wat dacht je van echte Louboutins, Jimmy Choo´s of Manolo Blahnik´s? Die wil iedereen wel in de kast hebben staan. Daarmee is dit een mooi cadeau voor elke schoenliefhebbers of fashion addicts.

In totaal staan er 32 paar schoenen op de 64 kaarten van 22 x 22 x 5 cm. Het memoryspel is sowieso al een leuk spel voor koude winteravonden of familiebijeenkomsten, maar deze variant is extra leuk voor schoenenliefhebbers. Wie heeft de meeste paren aan het eind van het spel en is daarmee de winnaar? Is het je zus die alles van mode weet of heeft je vader zonder ook maar een greintje modegevoel het meeste geluk? Dan kun je altijd nog om een tweede of derde potje vragen in de hoop de uitslag te veranderen.

Een leuke kleinigheid voor liefhebbers van mode van alle leeftijden. Geef het cadeau bij een verjaardag of als bedankje. Hiermee maak je een schoenverslaafde zeker blij. Bovendien train je met dit spel je geheugen én je modekennis. Wie weet het meeste van mode en gaat met de overwinning aan de haal?

Productdetails

  • Afmetingen: 22 x 22 x 5 cm 
  • 64 kaarten met 32 paar schoenen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-09-25T17:46:53+00:00