Contact

Memo's in handvorm

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Iedereen kent de gebruikelijke memo's zo goed, dat ze nauwelijks nog opvallen. Daarom zijn er deze memo's in de vorm van een hand die alleen al door de vormgeving de aandacht trekken. Vouw ze in de vorm van een vuist of wijzende wijsvinger om ze nog meer kracht bij te zetten. Leuke cadeautip!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De wijsvinger naast het lijstje met de dieetplannen op de koelkast spreekt boekdelen. Op de wijsvinger staat ook nog dat het belangrijk is de plannen voor het toekomstige dieet niet uit het oog te verliezen. Dat is duidelijk en dat vergeet je nu niet meer. Deze memo's in handvorm doen precies waarvoor ze in het leven zijn geroepen, namelijk de aandacht trekken en meedelen wat je niet moet vergeten. Op deze handjes kun je ook een telefoonnummer achterlaten en vervolgens het handje naast de telefoon ophangen, zodat het lang vergeten telefoongesprek ook eindelijk een keer wordt gevoerd. Vouw de hand in de vorm van een vuist en schrijf erop dat er nog steeds geen w.c.-papier in huis is! De vuist maakt duidelijk dat er wat zwaait als je partner het weer vergeet te kopen.

De memo's springen in het oog en ook in het kantoor is het toch veel leuker om een handje te gebruiken als je iemand iets wilt vertellen. Schrijf  'ben zo terug, neem er één' en wijs naar een pak met koekjes. Dan is meteen duidelijk dat je in de tussentijd een koekje kunt nemen. Alle memo's worden duidelijker en een stuk leuker met de memo's in handvorm. Een fraai cadeau voor alle fans van originele memo's.

Productdetails

Material: Papel

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T22:43:51+00:00