Contact

Melkpuzzel

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze puzzel is wel heel uitzonderlijk, echt een geweldig cadeautje voor de echte puzzelfanaten. En voor iedereen die van melk houdt! In een ouderwetse melkfles, met zoveel stukjes, dat je er niet eens aan durft te beginnen! Geen enkele rechte kant en enkel witte puzzelstukjes! Hiermee kom je de feestdagen wel door!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze leuke puzzel kun je je hersens laten kraken! Want zelfs de beste puzzelaar zal hier nog moeite mee hebben. En dat is toch de bedoeling, een goede puzzel houdt je uren lang bezig. Geweldig om samen met de hele familie lekker te frustreren over een gezamenlijke puzzel, een betere manier om naar elkaar toe te groeien bestaat haast niet! Deze leuke puzzel heeft niet eens zoveel stukjes, maar 266 stukjes zijn meer dan voldoende om je hoofd helemaal in de war te maken. Staar jij je scheel, of kun je het ene witte stukje nog onderscheiden van het andere witte stukje?

Deze leuke melkpuzzel komt in een leuke melkfles en is op die manier direct leuk ingepakt. Een super cadeautje, voor de avontuurlijke puzzelaar! En om nog een klein tipje van de sluier op te laten om aan te duiden wat de moeilijkheidsgraad van deze puzzel is... de uiteindelijke vorm van de puzzel is net als melk dat je op een vlakke ondergrond giet, niet echt een bepaalde vorm en zeker weten niet vierkant! Zonder recht hoekje is het moeilijk te beginnen, maar echte melkliefhebbers kunnen er vast wel mee uit de voeten! Super leuk en grappig cadeautje voor urenlang puzzelplezier!

Productdetails

  • 266 stukjes
  • 0,5 liter
  • Puzzelgrootte: 220 x 280 mm
  • Flesgrootte: ca. 70 x 200 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T00:09:34+00:00