Contact

Mankini

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Sinds Borat er mee op televisie is verschenen is het voor (sommige) mannen eindelijk toegestaan de Mankini te dragen. Hilarische badkleding om lekker in te zwemmen en in bij te bruinen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sinds jaar en dag zijn mannen toegewezen tot het dragen van slechts een kleine variatie aan strandkleding waar zelfs in modehoogtijden weinig over te zeggen is. Maar gelukkig heeft Sacha Baron Cohen daar met zijn rol in de film Borat verandering in gebracht met de Mankini. Een fantastische kledingstuk wat sinds de film dè nieuwe trend is om mee te zwemmen en te zonnen.

De Mankini is gemaakt van 10% elastiek, 90% polyester en bevat 100% awesomeness. Hoewel deze universele badkleding misschien niet voor iedereen is weggelegd is dit wel een uniek en hilarische outfit voor op het strand en in het zwembad. Naast dat dit cadeau met zijn vorm en groene kleur een super opvallende outfit is zal deze Mankini door de meeste mensen ook meteen worden herkend van de film Borat. Pas wel op voor tan-lines want met dit badkostuum heeft de zon op geheel nieuwe plekken wel en geen effect wat er zo maar eens voor kan zorgen dat jij op een later moment nog steeds jouw Mankini met je mee draagt terwijl jij deze al uit hebt.

De Mankini is een ideaal cadeau voor een goede vriend die nog een nieuwe zwembroek nodig heeft en is nu te koop bij Cadeaus.be.

Productdetails

  • Universele maat
  • Gemaakt van 10% elastiek en 90% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T14:03:18+00:00