Contact

Magnetische wereldkaart

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een magnetische wereldkaart als coole routeplanner op je koelkast. Dat is niet alleen een bijzondere decoratie, maar ook een up-to-date reisschema. Een geweldig, leuk interactief cadeau voor in de keuken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De magnetische wereldkaart is perfect geschikt voor de deur van iedere koelkast, diepvriezer of andere grotere, metalen oppervlakken. De grappige magneten bestaan uit verschillende reis-, routepanning-, en tekstsymbolen én een bijzondere markeerstift. Hiermee kun je bezochte reisdoelen en routes op de koelkastdeur uittekenen, maar ook toekomstige reizen alvast op een creatieve wijze uitstippelen. Dus telkens als je in de keuken bent verkeer je al in reissferen. De markeerstift is uitwisbaar, dus de reisplannen en de commentaren kunnen ieder moment worden aangepast. Dat levert talloze mogelijkheden op.

De wereldkaart meet ongeveeer 8 x 20 x 1 cm, de markeerstift wordt meegeleverd en de magneten zijn vervaardigd van robuust kunststof. Met deze magnetische wereldkaart kun je meteen van start gaan en de aanstaande reis uitstippelen. Een handig en prachtig geschenk voor jezelf maar ook om cadeau te doen. Onder het genot van een kop koffie in de keuken alvast de voorpret van de reis beleven, dat levert gegarandeerd een goed humeur op. Of tijdens het ontbijt al bekijken waar de volgende reis naartoe gaat. Natuurlijk kun je hiermee ook heerlijk wegmijmeren bij de reis die je zojuist achter de rug hebt. Spelen met de magnetische wereldkaart is altijd een leuke, creatieve en leerzame bezigheid.

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting: 48 x 20 x 1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T02:46:29+00:00