Contact

Magnetische vazenset

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een eerste blik op dit cadeau levert meestal een vraagteken op: hoe kan dat nou? En dat is nou juist het leuke! De vazen uit deze magnetische vazenset lijken op tafel te zweven en daarmee zijn ze naast blikvanger ook meteen een fantastisch cadeau!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoe het kan? De vazen zijn magnetisch en worden door verborgen metalen platen onder het tafelkleed stabiel rechtop gehouden. Dat ziet natuurlijk niemand. Maar dat is niet het enige bijzondere kenmerk van dit bijzondere cadeau. De magnetische vazenset bestaat ook uit vazen die opvallen door hun fraaie, dunne, elegante verschijning. Hier is geen sprake van bolle vazen met dikke bossen opdringerige bloemen maar van terughoudende, modieuze vazen die plaats bieden aan sierlijke bloemen. Dit is een cadeau dat van veel stijl en esthetiek getuigt.

Ideaal ter decoratie op de eettafel, want de vazen nemen nauwelijks plaats in beslag en zorgen zowel voor veel vreugde bij de gasten als voor de nodige gespreksstof. Immers, iedereen wil natuurlijk weten waarom deze vazen niet omvallen. Daarnaast zullen er vast en zeker ook veel lovende woorden vallen, want die horen nu eenmaal bij een unieke tafeldecoratie! De slanke vazen kunnen gemakkelijk worden verplaatst, natuurlijk samen met de onder het tafelkleed verborgen metalen platen. Verras hiermee zowel de familie als de kennissen die op bezoek komen en laat ze kennis maken met de magie van de zwevende vazen. Ideaal geschikt voor zonnige zonnebloemen of verleidelijke rode rozen, die dit magische cadeau als extraatje kunnen begeleiden.

Productdetails

  • 1,5 x 1,5 x 24 cm
  • 5-delige set

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T06:24:55+00:00