Contact

Magnetische sleutelhouder Petite

Vanaf € 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een vrouw met veel power, dat is deze sleutelhouder Petite in ieder geval. Met beide voeten en één hand houdt ze zich stevig vast aan de koelkastdeur of een andere metalen ondergrond, terwijl me met de andere hand de sleutelbos vasthoudt. Sleutels raken niet meer kwijt, maar hebben nu een vaste plek.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De mannequin met de vlotte paardenstaart is een opvallende verschijning op het magnetische mededelingenbord of de deur van de koelkast. Geef je sleutels aan haar af, en ze zijn altijd in goede handen. De magnetische sleutelhouder Petite is een leuk verjaardagskado voor iemand die altijd zijn sleutels kwijt is, maar het is ook een handige gadget op het kantoor of op de koelkast in de kantine. Natuurlijk kan de stevige sleutelhouder met de magnetische handen en voeten ook op alle andere ondergronden van metaal worden bevestigd.

Een coole gadget voor de vriendin die een paardenstaart draagt, maar deze sleutelhouder is net zo goed geschikt voor iedereen zonder paardenstaart. Dit grappige cadeau is zowel voor hem als haar en kan ook zonder bijzondere aanleiding gewoon als leuke attentie aan iemand worden gegeven. Is je collega de persoon die altijd zijn sleutels kwijtraakt, dan is dit het meest voor de hand liggende verjaardagscadeau. Daarnaast is het een grappige geste om bijvoorbeeld cadeau te doen aan de buurman of buurvrouw die in geval van nood jouw reservesleutels in huis heeft.

Kortom, de magnetische sleutelhouder Petite is een veelzijdig geschenk waarmee het kwijtraken van sleutels tot het verleden behoort. Deze magnetische sleutelhouder is verkrijgbaar in de kleuren roze, rood en wit.

Productdetails

  • Materiaal: ABS kunststof, magneet
  • Afmeting: 7,5 x 6 x 8,1 cm
  • Design: Peleg Design
  • Verkrijbaar in wit, rood en roze

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T00:17:35+00:00