Contact

Magnetische sleutelhouder Pete

Vanaf € 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Waar liggen mijn sleutels? Die vraag is met dezemagnetische sleutelhouder Pete overbodig, want ze hangen als altijd aan de deur van de koelkast of aan een ander metalen oppervlak waar de kleine bergbeklimmer met maximaal 20 sleutels aan vast kan blijven zitten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Pete is een opvallende verschijning en dat is maar goed ook. Immers, als je je sleutels nodig hebt, dan wil je ze ook snel vinden. De handige bergbeklimmer beschikt over sterke magneten in zijn handen en voeten, zodat hij stevig op de wand van de koelkast of op andere soorten ondergrond van metaal blijft staan. Sleutelhouder Pete is daardoor niet alleen in een stabiele positie te behouden, hij kan ook nog eens maximaal 20 sleutels bij zich dragen. Dus niet meer het hele huis op zijn kop zetten, omdat de sleutels weg zijn. Dat soort taferelen behoren met dit originele en handige cadeau tot de verleden tijd.

Deze in het oog lopende sleutelhouder is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en zwart. Daarmee kan iedere persoon over zijn of haar eigen kleur beschikken. Dat is niet alleen thuis in het gezinsleven een praktisch en decoratieve oplossing, ook in het kantoor zullen met de magnetische sleutelhouders geen sleutels meer kwijt raken. Bevestig de magnetische sleutelhouder Pete op het magnetische mededelingenbord, het deurkozijn of een andere plek met een metalen bovenlaag. Je hoeft alleen te onthouden welke kleur je hebt en daarmee hebben de sleutels altijd een vaste plek en raak je ze nooit meer kwijt.  

 

 

 

 

 

Productdetails

  • Materiaal: ABS kunststof, magneet
  • Afmeting: 8 x 7,5 x 6 cm
  • Verkrijgbaar in zwart, rood, groen en blauw
  • Houd tot 20 sleutels

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T23:47:18+00:00