Contact

Magnetische schrijfborden

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Verkrijgbaar in alle letters van A tot Z zijn deze leuke notitieborden zowel praktisch als ook erg leuk om op te hangen in de gang, in de keuken of op de werkkamer. Leuk cadeautje voor iedereen die korte berichten wil kunnen achterlaten en voor boodschappenlijstjes.

* Verplichte velden

€ 39,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een mooie blikvanger voor in de keuken of waar dan ook in huis of op kantoor, die er niet alleen mooi uit ziet maar ook nog eens makkelijk te beschrijven is. Super handig voor die kleine notities terwijl je aan de telefoon bent, of voor je kinderen of huisgenoten. En door de magnetische aantrekkingskracht ook erg leuk om foto's en kaarten en kleine papiertjes aan te hangen. Bonnetjes, aantekeningen, alles nu handig op een plek samen. Uitgevoerd in matzwart en elke letter tussen de 30-32 cm hoog. Een handig stukje krijt wordt meegeleverd, en ook een magneet om een stift en een haak te bevestigen aan het bord. En een handige bevestigingsmethode om het bord aan de muur te hangen.

Een prachtig design cadeau dat niet alleen heel leuk is om een bepaalde spreuk in grote letters aan de muur te bevestigen, maar om tegelijkertijd ook allemaal kleine notities achter te kunnen laten. Heel leuk voor grote gezinnen en voor op kantoor, of waar dan ook waar je tussen de kleine briefjes niet meer weet welke boodschap nu nog actueel is. Dit bord maakt het veel makkelijker om met iedereen te communiceren, ook als je elkaar 's ochtends vaak misloopt. Een prachtig cadeau waar iedereen zeker erg blij mee zal zijn!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:29:12+00:00