Contact

Magnetische fotohouder voor 8 foto's

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De magnetische fotohouder voor 8 foto's is ideaal om geliefde foto's en kaarten op een bijzondere manier op te hangen. Kies een passende kleur en hang de flexibele, moderne kabel aan het plafond, aan de muur of op een andere plek.

* Verplichte velden

€ 8,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een leuk cadeau voor de eigen woonkamer of als een persoonlijk geschenk aan een collega, familielid of vriend. De magnetische fotohouder bestaat uit een stalen, flexibele kabel die met diverse foto's en ansichtkaarten versierd kan worden. Met de acht meegeleverde magneetjes bevestig je snel en gemakkelijk de kaarten en foto's die een mooi plekje verdiend hebben. Het grote voordeel is dat je op ieder moment van de dag kunt besluiten de foto's en kaarten te vervangen door andere exemplaren. Is het kerst, dan ligt het voor de hand hier de mooiste kerstkaarten of kerstfoto's mee op te hangen. Bij een verjaardag hangen de foto's van de jarige job aan de fotohouder en zo kunnen de foto's ook aan bepaalde dagen of gelegenheden worden aangepast.

De decoratieve kabel, die in diverse kleuren verkrijgbaar is, kan in de keuken ook als handig accessoire voor notities of recepten worden gebruikt. Je kunt er ook je treinkaartjes, vliegtuigticket of toegangskaartje voor het naderende concert aan ophangen. De magnetische fotohouder voor 8 foto's biedt mogelijkheden te over. Een ideaal cadeau bij een feestelijke housewarming, voor de geliefde met mooie foto's van jezelf of voor opa en oma met foto's van de kleinkinderen.

Productdetails

  • Materiaal: staalkabel, magneet
  • Lengte: 145 cm
  • Verkrijgbaar in zwart, blauw, rood, groen en wit

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-06T21:40:33+00:00