Contact

Magneten met hartjes

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het is al leuk om notities en recepten op te hangen, maar dit wordt nog leuker met deze schattige magneetjes. Deze zorgen voor instant happiness en je hoeft er alleen maar naar te kijken. Heel praktisch en hartstikke leuk, uitermate geschikt als cadeautje dus.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zwerven er wat dingetjes rond in huis die je eigenlijk op wilt hangen. Je hebt geen zin om hele ophangsystemen te bedenken of je muur te beschadigen met lijstjes? Hoeft ook allemaal niet als je voor deze schattige magneetjes gaat. Klip ze vast op de koelkast of een ander oppervlak en hang je snuisterijen hieraan op. Heb je nog iets leuks om naar te kijken ook! Heel handig om recepten op te klippen - wel zo fijn als je in de keuken staat en het op ooghoogte hebt. Of je hangt er een paar lieve kaarten mee op, maakt de keuken wat gezelliger. Behalve in de keuken staan ze eigenlijk overal, neem de studeerkamer waar je aantekeningen hoog kunt hangen, of een lesrooster. Of neem de magneetjes mee naar de slaapkamer en hang er een ketting aan op bij je spiegel, of natuurlijk die leuke foto´s van jouw en je liefde. Na al deze mogelijke opties, kun je je vast voorstellen dat iemand het ook ontzettend leuk vindt om dit als cadeautje te krijgen.

Deze magneetjes zijn heel praktisch, zien er leuk uit (ja, het oog wil ook wat) en je kan eraan ophangen wat je wilt. Ben je het ene zat, klip je er iets anders aan. Makkelijk als dat. Deze worden per vier geleverd en zijn behalve het hartjesvormpje transparant. Nooit gedoe met ze ergens niet op kunnen hangen vanwege de kleur dus. Ideaal! Waar een stuk metaal in de buurt is, passen deze leuke magneetjes. Een altijd goed cadeautje voor iedere denkbare gelegenheid. Love is in the air!

Productdetails

  • Setje van 4 ronde magneten
  • Kleur: rood
  • Let op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Inslikgevaar met mogelijke verstikking tot gevolg. Dit is geen speelgoed!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:07:48+00:00