Contact

Magneetpuzzel met persoonlijke foto

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Puzzelstukjes van een persoonlijke foto, dat belooft veel puzzelplezier. Bovendien is dit te personaliseren cadeau veel origineler dan een gewone foto in een lijstje of als poster. Een fantastisch cadeau wat pas helemaal tot zijn recht komt als het laatste puzzelstukje op zijn plaats ligt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Puzzelen is een bezigheid voor jong en oud. Het blijft leuk en spannend om de juiste puzzelstukjes bij elkaar te zoeken en na afloop te genieten van het fraaie resultaat. Nog leuker is het als je niet weet hoe het eindresultaat er uitziet. Tijdens het puzzelen ontdek je opeens een stuk van je eigen gezicht en op de achtergrond. "Is dat niet dat ene restaurant waar je tijdens de vakantie zo lekker hebt gegeten?" Goed mogelijk, want het motief van deze magneetpuzzel is een persoonlijke foto!

Dit persoonlijke cadeau kun je als compleet in elkaar gezette puzzel in een lijst aanbieden, maar je kunt er ook voor kiezen alleen de losse puzzelstukjes als cadeau te overhandigen. In beide gevallen speelt de foto de hoofdrol. Dat kan een leuke vakantiefoto zijn, een foto van het lieve huisdier of een familiefoto.

Voor een verjaardag, een housewarming feestje of een examenparty, de magneetpuzzel met persoonlijke foto is altijd een passende manier om iemand mee te verrassen. Juist het persoonlijke karakter maakt het cadeau zo bijzonder. Je kunt kiezen voor een humoristische foto die altijd weer voor een lach zorgt, maar net zo goed voor een foto die mooie herinneringen naar boven haalt. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Productdetails

  • Aantal puzzelstukjes: 192
  • Afmetingen: 29 x 40,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:58:34+00:00