Contact

Magische wijngeschenkverpakking

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wil je iemand een goede fles wijn cadeau geven, maar wil je niet aankomen met de zoveelste slijterijverpakking? Hoeft ook niet! Neem deze chique verpakking, of eigenlijk is het bijna te mooi om verpakking te heten. De mooie houten geschenkverpakking kan voor meerdere dingen gebruikt worden, maar is dus first and farmost een originele manier om wijn in cadeau te geven.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iemand geeft een feest, dat is altijd leuk. En op een feestje wordt meestal een gezellig flesje opengemaakt waardoor het allemaal nog feestelijker wordt. In het geval dat je iemand een mooie fles cadeau wilt geven (of ze die nu direct openmaken of niet) is dit een mooie geschenkverpakking. Vergeet die eeuwige feestzakken van een bepaalde slijterij, of erger: slechts een vloeipapiertje om de fles. Nee, dat kan beter. Hoe dan? Zie links deze houten verpakking waar je de wijnfles inschuift mét plaats voor een bijbehorende opener of eventuele vacuum-doppen zodat de wijn goed blijft na de plop (de twee laatste zijn niet inbegrepen).

De persoon in kwestie zal in eerste instantie staan te kijken van de houten constructie die hij of zij in handen krijgt. Mocht er al een fles wijn inzitten, zal er naar het etiket worden gekeken en daarna naar: hoe gaat deze box open? Dát is dus het leuke van deze geschenkverpakking: openen gaat zomaar even niet. Daar moet voor gepuzzeld worden! Of dat meteen gebeurt of men ervoor kiest alvast een andere, bereikbare, fles open te maken – het plezier blijft en is ´ie open? Dan kan het slotje er gewoon weer op voor een volgende leuke avond. Kijk wel uit dat je het op een mooie zomeravond niet per ongeluk buiten neerlegt. Met zijn gaatjes erin kunnen vogeltjes het ook aanzien voor een mooi, warm nestje. Maar ach, dan heeft iedereen er plezier van. Proost!

Productdetails

  • Materiaal: donker hout
  • Afmetingen: ca. 39 cm x 11,5 cm x 10,5 cm (elke fles past hierin)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:36:53+00:00