Contact

Magische Sakura-boom

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De Japanse kersenbloesem Sakura is nu ook beschikbaar voor in huis! Transformeer je woonkamer tot een paradijs met deze uitvouwbare boom die nog echt groeit ook.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Elk jaar vieren ze in Japan het feest Hanami: een feest ter ere van de bloeiperiode van de kersenbloesem en een nationaal fenomeen. De kersenbloesem bloeit slechts van maart tot mei en geeft in die periode zulke mooie kleuren dat er meteen een feeststemming ontstaat. Met de magische Sakuraboom haal jij gemakkelijk die feeststemming in huis en kan je spoedig je eigen Hanami-feest houden.

Zonder tijdslimiet of lange reis naar Japan kan jij met deze Sakuraboom thuis genieten van de prachtige kleuren die de boom tentoonstelt. Wat deze magische Sakura extra mystiek maakt, is dat hij geleverd wordt in een 2D papieren versie met daarbij ´magisch water´. Wanneer je de boom vervolgens uitvouwt en een paar druppels magisch water geeft, begint de boom te bloeien. Daarna heb je in no-time je eigen kersenbloesemboom in huis van wel 13,5 centimeter groot. Het mooie is dat jouw boom in elke maand kan beginnen met bloeien en wel een maand lang blijft doorbloeien! Deze boom is een fantastisch cadeau om een huis mee op te vrolijken.

De prachtige roze kleuren op dit schattige boompje passen overal in huis. Je hoeft helemaal geen groene vingers te hebben, laat het magische water maar gewoon zijn werk doen en geniet terwijl deze ogenschijnlijke 2D-boom zich ontpopt tot een 3D-kleurensensatie!

Productdetails

  • Mini Sakura Boom
  • Hoogte: 13.5 cm
  • Inclusief "magisch" water om de bloemen te laten bloeien
  • Bloeit een hele maand

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:59:14+00:00