Contact

Magische geschenkverpakking

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Als je deze houten lijst ziet denk je waarschijnlijk niet in eerste instantie aan een cadeauverpakking. Het ziet er eerder uit als een chic accessoire dat je in de woonkamer zet, maar niets is minder waar. Dit item is bedoelt om briefgeld in te lijsten, om als cadeau te geven.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Weg met die eeuwenoude envelop of gekke fratsen met kleingeld. Ook al vraagt iemand simpelweg geld voor zijn of haar verjaardag, dan mag dat in ieder geval in een mooie verpakking. En wat kun je dan beter geven dan een mooi houten lijstje dat gezien mag worden! Het is niet helemaal de bedoeling om het voor de sier op de kast te zetten (misschien een beetje riskant ook), maar je weet in ieder geval zeker dat het veilig blijft. Er zit namelijk een geraffineerd slot op waar je echt even moeite voor moet doen om het los te krijgen. Het doet weer helemaal denken aan de oude spaarpotten die je kapot moest gooien om er geld uit te krijgen. Wilde je je centen echt hebben, dan was jij je mooie spaarpot ook meteen kwijt.

Nu is dit geen item om kapot te gooien dus stelt het of je geduld op de proef, of je focus om ´m open te maken zodat je een extra centje hebt om te besteden. Gemaakt van donker exotisch hout is dit een stevige box waar je overigens ook een tegoedbon in kan bewaren. Leuk voor als je weet dat de ontvanger iets speciaals bij een specifieke winkel wil kopen, maar nog nét dat ene bedrag mist! En als het briefgeld of de waardebon verzilverd is, dan kan er altijd nog een foto in. Enorm veelzijdig en daarom leuk om te geven. Niemand ziet het slot van een afstandje dus zet de lijst vooral ter decoratie op de kast met een foto erin. Een magisch accessoire!

Productdetails

  • Kleur: donkerbruin
  • Afmetingen: 20 x 9,5 x 2,5
  • Materiaal: massief exotisch donker hout

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T13:45:39+00:00