Contact

Magische beschermengel

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Iedereen heeft zogezegd een beschermengel en die kan in vele maten en vormen komen, maar voor zij die niet zeker zijn of ze er een hebben of voor mensen die er een kunnen gebruiken hebben we deze schattige magische beschermengel voor jullie. Giet water over de ster en kijk hoe het groeit!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is echt een cadeau dat laat zien dat je aan iemand denkt en de ontvanger zal het gevoel hebben dat er mensen zijn die het beste met hem of haar voor hebben. Een schattig geschenk om als bedanking te geven. De ontvanger van het cadeau moet de magische beschermengel zelf tot leven brengen door er water over te gieten. De ster zal stilaan veranderen en groeien tot er een blonde engel tevoorschijn komt.

Iedereen zal vertederd zijn door dit kleine cadeautje en je kan het geven als bedanking, als blijk van troost of als motivatie voor een student, maar het is ook een leuk cadeau-idee voor verjaardagen of als kleine attentie tussendoor. Aan wie je het ook geeft voor welke reden dan ook, de ontvanger zal meteen zien dat ze erg geliefd zijn en in je gedachten en hart zitten. Hoe eenvoudig het soms kan zijn om iemand gelukkig te maken… met deze magische beschermengel krijg je van ons alvast veel karmapunten!

Productdetails

  • Levering: 1 magische beschermengel
  • "Groeit" door toevoeging van water
  • Afmetingen: 6,8 cm doorsnede, 9,5 cm hoogte

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:30:44+00:00