Contact

Luxe afwasborstel in set "Katja"

€ 21,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wat is er leuker dan een handig cadeautje geven dat eigenlijk iedereen nodig heeft, en dan in zo een leuke vormgeving dat je hem eigenlijk zelf zou willen houden? Met deze leuke afwasborstelset in de vorm van een leuke en vlotte dame heb je precies dat gevonden. Super leuk als cadeau voor je goede vriendin die net op zichzelf is gaan wonen! Decoratief en handig samen in een cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een van de lastigste dingen, een leuk cadeautje bedenken voor mensen die eigenlijk alles al hebben, die het helemaal goed voor elkaar lijken te hebben. Mensen die misschien net zijn verhuisd, en die je niet zo heel goed kent. Maar wie je toch een leuk en doordacht cadeautje wilt geven, niet iets dat alleen maar handig is. Maar als ze het sowieso goed kunnen gebruiken, is dat natuurlijk wel mooi meegenomen. Voor al die gevallen, is dit werkelijk het uitermate geschikte cadeautje! Een leuke afwasborstel in de vorm van een leuk meisje en bijbehorende set, een gezellig huishoudelijk hulpje voor in de keuken waar je zeker geen nee tegen zult zeggen.

Misschien is het op het eerste gezicht niet helemaal duidelijk wat het cadeautje precies is, want heb je nu werkelijk een pop cadeau gedaan? Maar wanneer ze nog een keer kijken, zal de gelukkige doorhebben wat voor een leuk en handig cadeautje ze in handen hebben. Een geweldig cadeau voor iedereen, want iedereen doet toch het liefst de afwas met deze leuke afwasborstel als hulpje?! geweldig cadeau voor zowel jonge als oudere mensen, want iedereen moet er aan geloven. Een perfect cadeau dat nooit verkeerd over zal komen en toch heel grappig is.

Productdetails

  • Zeepdispenser, hartvormige spons en afwasborsel
  • Kan in afwasmachine

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:46:43+00:00