Contact

"Lucky Dice“ - sleutelhanger dobbelsteen

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Iemand veel geluk wensen in het leven of bij een moeilijke opgave, dat doe je met deze „Lucky Dice“ - sleutelhanger dobbelsteen. Een prachtig exemplaar met echte, chique Swarovski kristallen. Een origineel cadeau-idee voor bevriende gokkers en gelukzoekers.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De dobbelsteen hoort ook tot de geluksbrengers. Daarom zie je ze vaak in de auto aan het achteruitkijkspiegeltje hangen. Vooral in Amerika zijn de gelukbrengende dobbelstenen erg populair. Deze „Lucky Dice“ sleutelhanger dobbelsteen is een stijlvolle manier om iemand veel geluk cadeau te doen.

Natuurlijk is het geschenk extra passend als je weet dat de ontvanger ook graag een kaartje legt of ergens anders een gokje waagt. De dobbelsteen is al eeuwenoud en staat symbool voor het toeval. Je weet immers niet wat je gooit. Daarom kom je hem ook bij de meeste bordspelletjes tegen. Maar zo'n elegant exemplaar als de „Lucky Dice“ zie je zelden. Een reden te meer om er een kennis of familielid mee te verrassen en uit te drukken dat je de persoon het allerbeste wenst in zijn of haar leven.

De Swarovski kristallen bezorgen deze genummerde kubus van gegoten tin natuurlijke een fanatische, elegante look. Ze nemen de plaats in van de puntjes die zich op alles zes kanten van de dobbelsteen bevinden. Dit kubusvormige geschenk getuigt van een goed gevoel voor stijl, smaak en vormgeving en zorgt ervoor dat sleutels niet meer verloren gaan. Immers, met zo' prachtige geluksbrenger ga je natuurlijk heel zuinig om.

Productdetails

  • Met Swarovski kristallen
  • Inclusief sleutelring
  • Gegoten tin
  • 8,5 x 3 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:30:46+00:00