Contact

Lovi, de houten konijnen postkaart

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is nog eens een leuke manier om iemand met een kaartje te verrassen! Want dit is een kaartje en cadeautje in een. Met deze leuke postkaart van hout kun je een leuk konijntje knutselen. Leuk voor in de kast of om op te hangen! Verras iemand met dit bijzondere cadeautje, dat gewoon door de brievenbus past!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een creatief cadeautje waarmee je iemand ook van grote afstand iets heel erg leuks cadeau kunt doen. Want je hebt enkel een postzegel nodig, je hoeft niet eens zelf langs te kunnen gaan bij de jarige, om toch een leuk cadeautje af te geven! Ideaal voor dat ene neefje of nichtje die door de week jarig is, of voor de buurkinderen. Maar ook natuurlijk een prachtig cadeautje voor iedereen die van konijnen en knutselen houdt. Want dit is niet alleen een kaart om je naam op te schrijven, met deze kaart geef je iemand de mogelijkheid om zijn creativiteit te gebruiken en een leuk houten konijntje in elkaar te knutselen.

Leuk om in de kast neer te zetten en af en toe mee te spelen, of aan een touwtje op te hangen zodat het konijntje als een mobiel functioneert. Een prachtig mooi cadeautje inclusief een handig boekje met aanwijzingen over hoe je het konijntje nog verder kunt versieren. Ook inclusief een handig touwtje om het op te hangen en alle voorgesneden houten stukjes. Een leuke verrassing voor iedereen die ver weg woont en per post toch een leuk cadeautje wil krijgen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-07T19:37:04+00:00