Contact

Love Notes - zeg het eens anders

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Daar zit je geliefde, voor je, wachtend op wat je hem of haar gaat vertellen. Maar dan slaat het noodlot toe. Je hart klopt onbedaarlijk hard, het zweet breekt uit. Je weet niet meer wat te zeggen! Voor alle schuchtere geliefdes is er nu deze handige bal. Zodat je altijd een complimentje bij de hand hebt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze bal vindt altijd de goede woorden. Want wat je ook aan je geliefde wilt zeggen, bij sommige mensen komt het gewoonweg altijd verkeerd er uit. Niet langer! Met deze handige bal krijg je je woorden voor je uitgeschreven. Zelfs als je even helemaal niet meer weet wat je moet zeggen, helpt deze bal je uit je benarde positie. Een begrijpelijke positie, want liefde overkomt je nu eenmaal en zorgt er voor dat je niet meer weet waar je bent. Ze noemen het niet voor niets de zevende hemel, toch?

Vandaar dit handige cadeautje bij Cadeaus.be! Een biljardbal die de waarheid zegt over je lief, zonder dat je daar je hand nog voor om hoeft te draaien. Nou ja, eigenlijk hoef je alleen maar je hand om te draaien, even schudden aan de bal geeft je namelijk het compliment waar je daar op zoek was.

Een geweldig cadeau voor alle schuchtere romantici, een geweldig cadeau voor je vriend of vriendin die nu eens de durf moet krijgen om zijn of haar grote liefde aan te spreken. Het leven is te kort om naar de juiste woorden op zoek te gaan, vandaar nu dit leuke grappige handigheidje dat je daar bij kan ondersteunen! Nooit meer met je mond vol tanden staan. Een romantisch cadeau!

Productdetails

  • Kogel met hart-zichtvenster met 20 verschillende complimenten
  • Diameter 9,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:03:39+00:00