Contact

Love me - massageolie om op te warmen

Vanaf € 19,90
(€ 199,00 / l) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Heerlijke en verwarmende massage geven aan je partner is een van de meest intieme dingen die je kunt geven aan je geliefde. Met dit leuke cadeau geef je meer dan alleen een heerlijke massage, maar ook heerlijke herinneringen. Een cadeau om heerlijk van te genieten samen met je partner. Heerlijk verwarmende olie voor twee. Prachtig cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat voor mooier cadeau kun je bedenken voor een verliefd stel om een heerlijke romantische ervaring cadeau te doen? Nou, dan hoef je niet verder te kijken. Met dit mooie cadeautje geef je je partner of een vriend of vriendin wel een hele bijzondere manier om elkaar hun liefde te laten verklaren. Of je geeft het cadeau aan je eigen partner, want met een heerlijke massage kun je elkaar alle warmte geven om uiting te geven aan alle liefde die jullie voor elkaar voelen.

Met deze lekkere massageolie die heerlijk ruiken naar aardbeien of vanille. Een heerlijk begin voor een lange avond samen met je geliefde, maar ook heerlijk om iemand te verwennen na het sporten en zijn of haar spieren even helemaal te ontspannen. Een erotisch cadeau met extra veel klasse. En deze massageolie kan ook verwarmt worden, zodat je niet met een koude straal vloeistof op iemand huid hoeft te komen en je met warme olie en warme handen een heerlijk gevoel achter kunt laten.

Voor echte genieters en iedereen die snapt wat het betekent om van iemand te houden. Prachtig cadeau voor Valentijnsdag en voor alle dagen ervoor en erna, want er hoeft geen excuus te zijn om iemand met deze lekkere olie te verwennen!

Productdetails

  • Bevat 100 ml massageolie
  • Kan verwarmd worden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-17T23:51:17+00:00