Contact

Love Cubes Kamasutra

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ontdek met deze leuke dobbelstenen een hele nieuwe erotische en avontuurlijke kant van jezelf en je partner. Met deze love cubes kun je oneindig veel spelletjes bedenken die je naar ongekende hoogtepunten brengt, samen met je partner je fantasie de vrije gang laten. Een geweldig cadeau voor twee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze love cubes zijn absoluut het beste cadeau voor een verliefd stel. Een prachtige manier om elkaar beter te leren kennen, en het lichaam van je partner op nieuwe manier te ontdekken. Met deze love cubes ga je op reis naar de meest intieme plekjes. Geïnspireerd door de auteur van de Kamasutra wordt je verrast door de passie en het verlangen dat opgewekt wordt door samen met je partner deze liefdesuitingen uit te proberen.

Het gaat er om samen te leren ("sutra"), over de liefde ("kama"). Een geweldig cadeau dat je aan je partner kan geven als jullie een speciale nacht tegemoet gaan, of zomaar tussendoor om te laten zien hoe veel je van hem of haar houdt. Een prachtige manier om een frisse wind te laten waaien door jullie relatie en het vuurtje weer hoog op te laten vlammen. Een geweldig cadeau voor verliefde stellen! Want liefde kent geen grenzen. En met dit leuke cadeau kun je dat aan elkaar op hele nieuwe manieren duidelijk maken. Want wie kan er nee zeggen tegen deze uitnodiging om door middel van orgasmes zo dicht mogelijk bij de god van de liefde te komen? Een eeuwenoude wijsheid, die jullie nu ook in levende lijve kunnen gaan beleven!

Productdetails

  • 4 kamasutra dobbelstenen
  • 1 handboek met 52 posities voor in bed

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:52:42+00:00